Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50) konečně vlezl do chomoutu. Vzal si svou partnerku a maminku své pětiměsíční dcery Natálky Lucku, a to v den jejích 18. narozenin. Před svatbou byl jak budoucí ženich, tak i nevěsta nervózní a naspali sotva pár hodin.

„Jsem moc šťastný, jsme už tři Matušáci. Lucinku mám rád od prvního okamžiku, co jsem ji viděl, a jsem rád, že má Lucka ráda i mě a stvrdili jsme to manželstvím,“ svěřil se Super.cz Matuš jen pár minut po obřadu.

Sám nemohl zamhouřit oka a stejně na tom byla i jeho nastávající. „Spala jsem jen 2 hodiny, nemohla jsem usnout, bušilo mi srdce, budila jsem se s tím, že jsem zaspala, že je třeba 5 hodin odpoledne. Ale už to ze mě spadlo a jsem teď nejšťastnější na světě,“ svěřila se Lucka po svatbě.

Manželé měli party s rodinou a přáteli až do ranních hodin, svatbu si užili. Po ní se těší na klid a pohodu doma, líbánky zatím plánovat nezačali. „My jsme rádi spolu v soukromí, jak jsme teď hodně medializovaní, tak nás lidi všude zastavují a Lucinka na to není moc zvědavá. A hlavně budeme s Natálkou doma a budeme se radovat, že jsme svoji,“ uvedl Bohuš Matuš, který prožívá šťastné období.

Ani přípravy svatby u nich nic nezměnily. „My se spolu nikdy nehádáme, já na to nejsem a Lucka je pohodová. Když se něco stane, tak se na mě podívá a já vím, že mám žehlit,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám