Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době koronavirové pandemie, kdy není možné pořádat klasické koncerty, nahradili hudebníci kontakt s publikem online vystoupením. Dara Rolins (51) si dala na čas a se svou streamovanou show přišla až nyní.

Pro Daru bylo velmi občerstvující si znovu zazpívat. „Idea mého livestreamu byla v tom přiblížit lidem, jak to vypadá, když máme s kapelou zkoušku, jak to vypadá v zákulisí,“ říká.

Svůj koncert zpěvačka nazvala Nablízko a na vystoupení ukázala osobní artefakty, jako jsou fotky milovaných lidí, talismany či hudební ceny. „Sestěhovala jsem pár věcí z mého domu, abych mohla symbolicky pozvat diváky do mého obýváku.“

Pro popovou divu to nebylo úplně jednoduché si po tak dlouhé pauze stoupnout před mikrofon. „I hlasivky jsou jen sval. Přinutit je, aby fungovaly, nešlo na lusknutí. Po roce pauzy, kdy jsem si zpívala jen ve sprše, to byl trošku stresík. Mohlo to být lepší, ale mohlo to být taky mnohem horší,“ smála se Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám