Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se dozvěděla, že čeká miminko, už měla domluvené natáčení svého nejdražšího videoklipu se spoustou tanečních scén. Ale nevzdala to. "Vlastně před kamerou zpívám a tančím za dva," řekla Super.cz zpěvačka česko-italského původu Genny Ciatti, která nazpívala písničku v rytmu španělského reggaetonu Vamos a Bailar.

„Natáčela jsem ve třetím měsíci těhotenství a musím říct, že jsem si natáčení klipu, kde se objevuje i španělský rapper Antonio, který díky natáčení přiletěl do Prahy, hodně užila. Přesto, že mě čeká maminkovská role, všechno jsem zvládla bez problémů,“ ujistila nás Genny.

Videoklip se měl původně natáčet ve Španělsku, ale kvůli pandemii si tým musel vystačit s tuzemskými možnostmi, jeho děj se odehrává v luxusním baru v centru Prahy.

„Jsou tam oslnivé kostýmy, mladí tanečníci se světovou choreografií s hudbou, která nenechá nikoho v klidu. Natáčení bylo velmi náročné, hlavně po taneční stránce. Celý den jsem totiž musela tančit na hodně vysokých podpatcích a tvářit se, že mě nebolí nohy, ale nakonec mám z výsledku obrovskou radost,“ dodala.

Chválí ji i režisér a producent. "Zajímavá vizáž, tanec, zpěv, herectví, jazyky, a ta skvělá energie. Chtěli jsme, aby to bylo autentické. Videoklip se nejspíš zařadí mezi nejdražší hudební videa, která byla v Česku natočena. Objevuje se tam neuvěřitelných pět desítek účinkujících. Z toho dvacet profesionálních tanečníků a deset špičkových akrobatů. Premiéru bude mít během května,“ upřesnil Artur Kaiser.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám