Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světlana Alekseeva byla ještě dítě, když se jí stala nehoda, po níž skončila s vážnými popáleninami po celém těle, hlavně na hrudníku. Od jejího snu stát se modelkou ji to však neodradilo.

„Vždycky jsem chtěla být modelkou, ale říkali mi, že kvůli mým jizvám se po mole nikdy neprojdu. Tak jsem si pomyslela, proč bych potřebovala molo, když můžu být fotomodelkou?“ svěřila mladá Ruska.

Nehoda, která ji v dětství poznamenala, se stala, když si Světlana hrála se zapalovačem, od kterého chytly šaty. Látka se okamžitě vznítila. Dítě bylo doma samo, matka je našla až po několika hodinách ležet popálené na zemi. Další dva měsíce Světlana strávila na jednotce intenzivní péče.

Otec Světlaně zemřel krátce před nehodou, její matka pak, dle slov dívky, začala hodně pít. V nemocnici ji prý ani jednou nenavštívila, po návratu domů ji začala týrat. Část dětství tak dívka strávila mezi domovem a sirotčincem. „Tehdy jsem ji milovala a chránila. Až do prosince 2012, kdy mě soud do sirotčince poslal nadobro,“ řekla britskému Metru.

Sen o modelingu se jí začal plnit díky sociálním sítích, kde sdílí své fotky a kde si jí všimli návrháři. Jedním z jejím největších úspěchů je titulka ruského vydání prestižního magazínu Harper´s Bazaar.

Reklama

Další články

Načítám