Hlavní obsah
Článek

Nela Slováková (34) se drsně pustila do moderátorky Emmy Smetany (36) a jejího partnera Jordana Haje (35). Ze židle ji nadzvedly záběry, na kterých Jordan drží měsíční dcerku Ariel a jakoby s ní trénuje chůzi a pak si ji „přehodí“ přes rameno.

"Vy jste neměli mít děti, protože z nich díky Vašemu zacházení uděláte mrzáky. Měsíční miminko si přehazovat přes rameno jako hadr a dělat z něj chodícího králíka, gratuluji. A sorry, není to o výchově, vychovávejte si své děti, jak chcete, budou Vaším odrazem navždy, ale co je moc, to je příliš. Chudáčci děti, kteří se narodí podobným," napsala na konto Smetany a jejího partnera.

Moderátorka se na to rozhodla zareagovat. "Kdo je slečna Slováková? Omlouvám se, ale nevím," řekla Super.cz Smetana.

"K tomu videu - Jordan jako starší bratr dvou sester a tatínek dvou dcer pochopitelně ví, jak zacházet s miminkem a jak ho držet. Arielce samozřejmě podpíral zezadu hlavičku a samozřejmě s ní nechodil, ale nadnášel ji těsně nad zemí," vysvětlila Smetana.

"Pokud jde o péči o miminka, tak pravdu má vždy ten opatrnější. Takže chápeme maminky, které to polekalo," řekla upřímně moderátorka a dodala: "Smutný paradox ale je, když někteří lidé dávají najevo svou starostlivost o cizí miminko prostřednictvím nenávistných a vulgárních vzkazů a komentářů."

Reklama

Další články

Načítám