Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od prosince se společně nikde neobjevili, což nahrávalo spekulacím o manželské krizi herce Pavla Trávníčka (73) s manželkou Monikou. Ona se navíc jako manažerka neustále pohybovala po boku houslisty Jaroslava Svěceného (63).

Nyní konečně ukázali, že stále tvoří pár, když společně vyrazili na zahájení interaktivní výstavy Svět pohádek Boženy Němcové, kterou Pavel jako neznámější český princ spolu s dalšími známými tvářemi zahajoval.

Trávníček se podle svojí ženy bál, aby nechytil koronavirus, proti kterému stále není očkovaný. Nicméně s ustupující pandemií už se jeho obavy zmírnily. "Takže jsme si konečně vyšli, a on jako princ tady nesmí chybět," řekla Super.cz Monika. "A konečně taky bez Svěceného," smála se.

Jediné, co ji trošku mrzelo, bylo, že s sebou nevzali i syna Maxmiliána. "Určitě by se mu tady líbilo, ale zajdeme sem jindy, až bude klid," slibovala, když si manželem užívali ve 4. patře obchodního domu Kotva i různé atrakce, jako byly houpačky nebo posezení v nebi.

Reklama

Další články

Načítám