Hlavní obsah
Článek

Mezi členkami skupiny Little Mix musela rozhodně proběhnout zákulisní domluva o tom, která dřív prozradí své těhotenství. Týden po tom, co ukázala bříško Leigh-Anne Pinnock, se radostnou zprávou pochlubila i nejmladší členka.

Perrie Edwards (27) se nechala také nafotit s odhaleným bříškem v objetí svého přítele a ukázala, že už je v pokročilém stádiu těhotenství. S přítelem, fotbalistou Liverpoolu Alexem Oxladem-Chamberlainem, se těší na příchod prvního potomka. „Jsem tak šťastná, že jsem na této cestě se svou spřízněnou duší. Už se tě nemůžeme dočkat,“ napsala ke snímkům Perrie.

Samozřejmě se ihned dočkala gratulace od své těhotné kolegyně Leigh-Anne: „Já jsem za vás tak šťastná! A naprosto nadšená z toho, že si tím vším procházíme společně ve stejnou dobu. Miluju vás.“

Třetí členka skupiny, Jade Thirlwall napsala, že je tou nejšťastnější tetičkou na světě, a dodala dojaté smajlíky. Ani tentokrát nepřistálo veřejné přání od čtvrté členky Jesy Nelson, která skupinu opustila ze zdravotních důvodů v loňském roce. Oběma svým bývalým kolegyním, se kterými vystupovala od roku 2011, fotky olajkovala, ale podle dostupných informací se skupinou není od Vánoc v žádném kontaktu.

Reklama

Další články

Načítám