Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v období puberty se snažila uplatnit jako modelka. Eva Decastelo (45) sice ve světě dlouhonohých krásek neuspěla a raději vzala do ruky mikrofon, před objektivem ale její výška 160 centimetrů nehraje roli.

To dokazuje představitelka drbny ze seriálu Slunečná už několik let. Své štíhlé nohy a podmanivý pohled nyní sexy moderátorka předvedla při svém posledním focení své nové vizáže. „Dva muži mohou mluvit do toho, co mám na hlavě. Samozřejmě můj manžel Renda, ale občas má větší pravomoc můj kadeřník Honza Kořínek – ten totiž plní všechny moje vlasové rozmary,“ svěřila se oblíbená moderátorka a herečka, která je po mnoha pokusech v posledních letech opět tmavovláskou.

„Renda má nejradši tmavé vlasy a dlouhé. To se mu na mně líbí nejvíce. Takže poslední dva roky, kdy jsme s Honzou hodně experimentovali, pro něj byly náročné. Ale dal to,“ vysvětlila Eva, která si extravagantní focení naprosto užívala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám