Hlavní obsah
Článek

„Jsem Ari, transgender a na tomto světě žiji jako muž. Ale vždycky jsem chtěl děti a chtěl jsem být těhotný,“ říká úvodem svého příběhu Američan.

Narodil se jako dívka, jíž dali rodiče jméno Andrea. V 18 letech jim oznámila, že je lesba. „Ve svém těle jsem se nikdy necítil(a) dobře a pohodlně a kolem 25. roku mi došlo, že chci žít jako muž,“ svěřil Ari. Začal(a) si tedy píchat dávky testosteronu a podstoupil(a) mastektomii (odstranění prsou).

Svou životní lásku Caitlin Ari potkal na vysoké škole a úplně jí propadl. Caitlin však vztah po třech měsících ukončila. Až o několik let později si k sobě opět našli cestu. Vzali se a rozhodli se pro rodinu.

Ari otěhotněl doma, partnerka mu na podlaze v koupelně zavedla sperma dárce, kamaráda. „Je to přítel, který má mnoho kvalit, které si přeji pro svou rodinu,“ řekl.

Porod byl dlouhý, po třiceti hodinách málem došlo na císařský řez, to však Ari odmítl. Pohlaví ani jméno potomka rodiče neuvedli, chtějí, aby si dítě později samo vybralo, kým se cítí být.

Svůj příběh Ari a Caitlin vyprávěli v pořadu stanice TLC Extraordinary People: My Pregnant Husband (Výjimeční lidé: Můj těhotný manžel).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám