Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních měsících se rozmáhá poněkud bizarní záliba, roste počet zájemců, kteří u žen na sociálních sítích a video aplikacích vyžadují roušky či respirátory a také kýchání a kašlání do kamery. Prudký vzestup zájmu podle deníku The Sun zaznamenal web SaucyTime.

Zatímco většina z nás se snaží i za běžných okolností, natož v pandemii, kontakty s lidmi, vykazujícími známky nemoci, omezit, najdou se zřejmě i tací, které to vzrušuje.

S muži s takovou zálibou má zkušenost i britská modelka a někdejší dívka ze strany tři Holly McGuire. Ta si přivydělává právě tím, že na kameru na chlapy doslova kašle. Někdy bez, jindy s nasazeným respirátorem.

„Poprvé jsem myslela, že jsem se přeslechla, ale respirátory se staly běžnou součástí našeho života a některým mužům se zřejmě pohled na dívky v nich líbí,“ cituje Holly zmíněný The Sun.

„Mám jednoho, který rád hraje role. Má rád, když během konverzace šeptám, on si pak telefon přiblíží k obličeji, aby mě slyšel, a já předstírám, že na něj hlasitě kýchnu,“ popsala libůstky některých pánů.

Jako nejdivnější pak uvedla požadavek, aby i s nasazenou maskou jedla krémový dort, běžné jsou pak pobídky k „rouškovému striptýzu“, laškovnému pomalému sundávání roušky.

Za takový obsah žena inkasuje i čtyři tisíce liber měsíčně, což je asi 118 tisíc Kč.

Reklama

Další články

Načítám