Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Veronika Zelníčková Krejzová (27) je v posledním měsíci těhotenství. Se svým manželem Tomášem již netrpělivě čekají na příchod svého prvního potomka, dcery.

„Momentálně jsem v 9. měsíci a vlastně čekáme, kdy to přijde. Všechno nasvědčuje tomu, že už brzy. Už jsme měli dokonce i planý poplach,“ řekla Super.cz zpěvačka. „Celé těhotenství se cítím vcelku dobře, jen mě trápila záda, jelikož jsem do teď přibrala 18 kilogramů.“

„Ty poslední chvíle se už opravdu táhnou a je to nekonečné. Jsem celkem akční člověk a ta omezení, že nemůžu nic tahat, pořádně se ohnout nebo pomoct na zahradě a vzít do ruky lopatu, mě ubíjejí,“ posteskla si Veronika, která má vše na miminko přichystané.

„Co se týká připrav, musím hrdě říct, že máme vše připravené. Dokonce máme i celý pokojíček, na kterém se nadřel hlavně Tom. Hrozně nás ty přípravy bavily, máme na všechno stejný názor a ta realizace nás baví. A Tom je skvělý, jelikož co si usmyslím, to zrealizuje,“ pěje Veronika ódy na svého manžela hudebníka.

„Už se nemůžeme dočkat, až tady bude malá s námi,“ dodala závěrem nastávající maminka, která by se ráda vrátila ke koncertování s kapelou Anacreon a naskočila do muzikálů Kvítek mandragory a Mýdlový princ, jakmile jí to kromě mateřských povinností dovolí také aktuální vládní opatření.

Reklama

Další články

Načítám