Hlavní obsah
Článek

Dagmar Havlová (71) má za sebou první dávku očkování proti covidu. Někteří reagují na vakcínu bez problémů, jiným se dostaví nežádoucí účinky. S těmi má zkušenost i bývalá první dáma, která ovšem přiznává, že si komplikace tak trochu zapříčinila nedostatkem odpočinku.

„Mám za sebou první vakcinaci. Nerada. Velmi nerada, ale podřídila jsem se celku. Vím, že jsou jiné varianty virů, nejsou to mutanti - a proto mě tato asi příliš neochrání. Třeba ano a Vás taky,“ svěřila se fanouškům Havlová.

Její diář je pracovně nabitý, kromě jiného se věnuje charitativním činnostem v nadaci svého zesnulého manžela, loni vytvořila svůj první kalendář, v první vlně pandemie šila roušky, nedávno nafotila krásné snímky pod vodou. Zdá se, že ať už jde o práci či zábavu, bývalá první dáma si odpočinek příliš nedopřeje, což pravděpodobně přispělo k jejímu současnému zdravotnímu stavu po očkování.

„Mám horečku, protože jsem neodpočívala a jednala se sponzory nadace Vize 97 a také s mými spolupracovníky. A vůbec jsem neposlouchala, že mám odpočívat. “Tak teď to máš, Dudynku” řekla by moje maminka. Ano mám. Zvláštní vzdor od dětského věku. Není mi příjemně. Ba ani hej. A už vůbec ne dobře,“ popsala svůj stav herečka. „Ať je dobře aspoň vám,“ nezapomíná na své fanoušky Havlová.

Reklama

Další články

Načítám