Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Mendes (50) stále patří k nejpřitažlivějším ženám v Hollywoodu. Je tedy překvapením slyšet, že o sobě někdy pochybovala. Na Instagramu se nyní pochlubila 20 let starými snímky a přiznala, že tehdy svou tvář nesnášela.

„Pamatuji si, když jsem viděla tyhle fotky poprvé. Můj obličej mi připadal divný. Jeho tvar se mi nelíbil, znáte to, v 26 letech máte prostě jisté pochybnosti o svém vzhledu,“ přiznala.

„O 20 let později si přeji, abych stále měla tu "divnou" tvář jako tehdy. Plyne z toho ponaučení, že pokud se vám nelíbí vaše fotky, počkejte 20 let, pak je oceníte,“ vzkázala fanouškům.

Ti ji v komentářích zahrnuli pochvalami s tím, že vypadá pořád stejně jako v mládí. Mladší generace také ocenily její slova a braly si je k srdci.

Eva se ale bohužel nesetkává jenom s pochvalou a občas se najde někdo, kdo nevhodně a zbytečně komentuje její věk a vzhled. Stárnutí se sexbomba ovšem nebojí, a tak si takové komentáře nenechává líbit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám