Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé si nechala jehlu pod kůži zarýt v osmnácti, na popud přátel. Sérii dalších tetování ale odstartoval až její tehdy tříletý syn Constantin. Byl velkým milovníkem superhrdinů Spider-Mana, Iron Mana a Kapitána Ameriky, a Němka Juliane Förster se rozhodla nechat si hrdiny Marvelovek zvěčnit na nohy.

Následovaly různé motivy květin a další témata ze slavných komiksů a filmů, dnes má žena potetovaný krk i dekolt, ruce, břicho i obě nohy. „Tetování mě vždycky fascinovalo, protože každé může být jedinečné,“ říká třiatřicetiletá Juliane. Místo už má jen na obličeji, na prsou a na pravé půlce zadku. I tu ale plánuje pomalovat, motivem z Transformers.

Za kérky už vydala nemalou částku. „Mohla bych si za to koupit hezké auto, ale má tetování jsou krásná a moc pro mě znamenají,“ uvedla žena.

Se syny, kromě dnes už patnáctiletého Constantina má ještě dvouletého Connora a nevlastního pětiletého Tylera, a partnerem žije na vesnici, kde lidé nejsou na takový druh umění zvyklí. Také na internetu občas čelí haterům. Zároveň má přes 130 tisíc fanoušků, kteří její pomalované tělo obdivují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám