Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanka Kara Henderson (34) patřila k ženám, které trpěly obezitou. Vážila skoro 113 kilo a necítila se vůbec dobře. Na váze přibírala už od dětství a není divu, že trpěla zdravotními problémy.

Nízké sebevědomí zaháněla přejídáním se pokrmy z rychlého občerstvení. Roku 2014 se Kara vdala za mariňáka Jasona, který byl kvůli své práci často pryč. Kara doma upadala do depresí a její váha stoupala. Nakonec se ale rozhodla k radikálnímu kroku, který změnil celý její život.

Před čtyřmi lety podstoupila chirurgickou operaci žaludku, který si nechala zmenšit, aby pociťovala menší potřebu jíst. Následně se jí podařilo zhubnout více než 45 kilogramů. A to během 16 měsíců, kdy samozřejmě kompletně změnila životosprávu.

Poté, co se jí narodilo druhé dítě, sice opět přibrala, ale nakonec se jí podařilo udržet si vysněnou váhu - kolem 65 kilogramů. Kara má dnes mnohem více energie na své děti, manžela i život. Nemá problém vyjít schody ani si hrát s dětmi. Miluje pěší turistiku, jízdu na kole a nově se zamilovala do golfu. Navíc se jí zvýšilo sebevědomí a zlepšil zdravotní stav, a tak se prý konečně cítí skvěle.

Reklama

Další články

Načítám