Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

George Clooney (62) měl vždycky slabost pro krásné ženy, většinou herečky nebo modelky. Od roku 2014 je šťastně ženatý s nádhernou právničkou Amal, s níž také zplodil dvojčata Ellu a Alexandera. Ne nadarmo si ovšem v Hollywoodu vysloužil pověst starého mládence. Docela trvalo, než se usadil.

V 80. letech byla Clooneyho partnerkou loni zesnulá herečka Kelly Preston. Hvězdný pár dokonce sdílel společnou domácnost a pořídil si domácího mazlíčka v podobě prasátka. Když se rozešli, dala se Preston dohromady se svou životní láskou Johnem Travoltou.

Talia Balsam byla první ženou George Clooneyho. Vzali se v roce 1989 během tajného obřadu v Las Vegas. Manželství ovšem vydrželo sotva 4 roky.

Ze svého rozvodu v roce 1993 se Clooney rychle oklepal, a ještě v tom roce začal randit s Kimberly Russell. Ve vztahu byli tři roky a hojně se spekulovalo o zásnubách. Právě po rozchodu s Russell si herec vysloužil pověst starého mládence, kterého už žádná do chomoutu neužene.

S Celine Balitran randil herec v letech 1996-1999. Studovala práva a pracovala jako servírka v Paříži, když se s Georgem poznali. Dokonce kvůli němu přesídlila do LA. Většina předpokládala, že jí herec navlékne prsten, to se ale nakonec nestalo.

Lisu Snowdon poznal George při natáčení reklamy pro Martini v roce 2001. Údajně po natáčení nechtěl pustit její ruku. Randili spolu střídavě nějakou dobu, a ačkoliv vztah nevydržel, Lisa se dodnes baví tím, že už navždy zůstane známá jako „ta holka, co randila s Clooneym“.

S krásnou modelkou Sarah Larson randil Clooney v roce 2008. Spekulovalo se sice, že by pro herce mohla být tou pravou, ale vztah nakonec nevydržel ani rok.

Elisabetta Canalis je další krásnou ženou v životě George Clooneyho. Chodili spolu dva roky a zdálo se, že jim to klape. V roce 2011 ale přišel rozchod, který už tak pěkný nebyl. Canalis údajně herce vnímala spíš jako otce než jako partnera.

Herečka Stacy Keibler byla Clooneyho poslední partnerkou předtím, než se oženil s Amal. Tvořili velmi pěkný pár a často se objevovali společně na veřejných akcích. Vztah však nevydržel, rozešli se v roce 2013 po dvou letech randění.

Co se týče velkých hvězd, byl Clooney v průběhu let spojován s Michelle Pfeiffer, Lucy Liu, Sandrou Bullock nebo Renée Zellweger.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám