Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Claudia Rivier (25) z chorvatského Záhřebu přísahá, že nešla pod kudlu, aby docílila figury tvaru přesýpacích hodin. Tvrdí, že jí výrazné poprsí narostlo poté, co přibrala 25 kilo. Vzhledem k velikosti jejího poprsí jí ale věří málokdo.

„Jako náctiletá jsem měla pravděpodobně tak o 25 kilo méně, tehdy jsem neměla žádná prsa. Měla jsem možná tak velikost C, což považuji za malá prsa vzhledem k mé figuře,“ uvedla pro Daily Star.

A nabraná kila šla zjevně hlavně do hrudníku, neboť jí prsa drasticky narostla. Ačkoliv trvá na tom, že jde o zázrak přírody, uvažuje, že by si ňadra nechala ještě zvětšit.

„Doposud jsem žádný zákrok nepodstoupila, ale uvažuji o prsních implantátech. Všichni mi říkají, že jsem blázen, že mám prsa už tak obrovská, ale když zhubnu, přijdu o ně,“ nechala se slyšet instagramová hvězda.

Na síti má díky výrazným křivkám už přes 250 tisíc sledujících a od obdivovatelů jí chodí také nabídky k sňatku.

„Je to roztomilé, ráda potěším své fanoušky, dělají mi radost jejich komentáře nebo zprávy,“ doplnila.

Claudia je také populární na placené síti OnlyFans, kde je fanouškům k dispozici peprnější obsah. O svých výdělcích ale zarytě mlčí.

„Nerada mluvím o svých příjmech, mohu jen říct, že si vydělám víc než dost na to, abych se měla dobře. Tvrdě pracuji a vyplácí se mi to,“ dodala na závěr.

Reklama

Další články

Načítám