Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestry si často bývají nejlepšími kamarádkami, které spolu sdílí mnohé: oblečení, tajnosti a v dětství často i postel. To je případ i Brooke a Baylee, jen s tím rozdílem, že tyto ženy jsou už dospělé a jedna z nich navíc i vdaná. Svůj příběh vyprávěly v pořadu stanice TLC Extreme Sisters (Extrémní sestry).

Vdanou ze sester je Brooke, manžel Denver však není z přítomnosti Baylee v jejich domě nijak zvlášť nadšený. Hlavně proto, že švagrová s nimi nejradši spí v manželské posteli a jeho ženě to nevadí, naopak. „Když jsme byly děti, Baylee a já jsme vždycky sdílely postel, ať jsme byly kdekoli. Bylo to něco jako naše útočiště,“ říká vdaná sestra.

Na manželovy reklamace poté odpoví, že se ho sestra nedotýká, tak nechápe, v čem je problém. Poté Baylee navrhne, že by mohla být na kraji, aby spolu s Denverem nepřišli do kontaktu. Brooke souhlasí. „Ale to není řešení,“ nedá se manžel. Nakonec se shodnou, že by sestry asi měly své pouto o něco povolit.

Fanoušci pořadu ovšem nevěří, že jde o skutečný příběh. Kloní se k názoru, že jde o smyšlený scénář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám