Hlavní obsah
Článek

Je vnímaná stále jako modelka, ale Zuzana Stráská už prakticky působí hlavně jako influencerka a živí ji sociální sítě. Jednu z nejúspěšnějších českých topmodelek poslední dekády přesto oslovili návrháři značky La Formela, aby jim šla přehlídku, Zuzana ale s díky odmítla.

„Shodou okolností jsem dostala nabídku, abych šla přehlídku. Cítila jsem ale, že moje práce je teď na druhé straně. Mám ráda práci v časopise a pro sociální sítě, to mě živí. Chtěla jsem pro lidi zprostředkovat zážitek, a tak budu točit na sociální sítě,“ řekla v rozhovoru pro Super.cz Zuzana.

Modelka, která v minulosti předváděla pro takové značky, jako je Alexander McQueen, a objevila se například v kampaních Dior či Dolce&Gabbana, ale definitivně neodchází do modelingového důchodu.

„Nikdy neříkej nikdy,“ usmívá se Stráská, která je ráda, že mohla být na módní akci aspoň v roli diváka. „Je to moc příjemné. Jsem ráda, že tady mohu vidět všechny lidi z módy. Děkuji organizátorům, že to takhle vymysleli, abychom se mohli po tak dlouhé době setkat a viděli nové věci, novou inspiraci,“ dodala Stráská.

Reklama

Další články

Načítám