Hlavní obsah
Článek

Další hvězda hudebního světa využila covidové pauzy k rozšíření rodiny. Zpěvačka Leigh-Anne Pinnock (29) ze skupiny Little Mix odhalila rostoucí bříško.

Zpěvačka čeká své první dítě s fotbalistou Andrem Grayem, který ji loni v květnu požádal o ruku. Miminko tak stihnou ještě před svatbou. „O tomto momentu jsme snili tak dlouho a já stále nemůžu uvěřit, že se nám sen opravdu plní. Nemůžeme se dočkat, až tě uvidíme,“ napsala Pinnock k odhaleným těhotenským snímkům.

Pod snímky se samozřejmě jako z jedny z prvních ozvaly s gratulací její kolegyně z Little Mix. Jade Thirlwall (28) napsala: „Mám tě moc ráda. No podívejte se na tuhle rodinku.“ Ještě s větším nadšením komentovala snímek Perrie Edwards (27), která je ze skupiny nejmladší: „Nemůžu se na ty fotky vynadívat. Oba vás mám moc ráda a gratuluji ti, má krásná sestřičko.“

Od Jesy Nelson, která byla do nedávna čtvrtou členkou úspěšného uskupení, které vzniklo v reality show X Factor, se zatím veřejné gratulace nedočkala. Nelson z kapely odešla koncem loňského roku kvůli svému zdravotnímu stavu.

Reklama

Další články

Načítám