Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravidelně se na televizních obrazovkách objevuje v nekonečném seriálu Ulice. Herečku Anežku Rusevovou (34) si mnozí spojují právě s rolí Venduly Maříkové, kterou hraje už pět let. Zkušenosti má však i ze zahraničních produkcí.

„Zaplať pán bůh, točit se nepřestalo. Nejsou u toho diváci a štáb se dá regulovat. Lidi jsou testovaní, než jdou točit, a na place se dodržují přísné hygienické podmínky,“ řekla Super.cz Anežka, která je ráda, že v době pandemie může alespoň před kameru. Výběr rolí dnes ale probíhá trochu jinak než před rokem.

„Castingy se dělají z domu, točím doma v obýváku. Docela jsem si to oblíbila, vyhradím si na to čas a nejsem nervózní,“ svěřila se herečka, která nějakou dobu žila v zahraničí a dodnes má nabídky na menší role.

„Díky tomu, že tady hodně točí zahraniční štáby, především z Německa, kde jsem byla, se občas ozvou. Němčinu umím dobře, angličtinu a francouzštinu na komunikativní úrovni,“ svěřila se herečka, kterou jsme potkali na zkoušce v divadle Studio DVA, kde s kolegyněmi Zlatou Adamovskou a Ilonou Svobodovou připravují novou inscenaci Tři grácie z umakartu.

Volný čas se herečka snaží trávit aktivně, a to hlavně v přírodě. „Mám pejska a kočičky, snažím se chodit ven a nezbláznit se,“ řekla se smíchem Anežka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám