Hlavní obsah
Článek

Odlet na světovou soutěž krásy Klára Vavrušková (24) ještě nedávno plánovala jinak. Nakonec si na letošní ročník Miss Universe musela zabalit kufry během 72 hodin a opustit Česko před plánovaným termínem odletu. Aktuálně modelka pobývá v Dominikánské republice, kam musela před vstupem na půdu USA, kde se soutěž pořádá, odcestovat.

„Čekání pro mě není nijak psychicky náročné, co mě ale znervózňuje, je určitě vyplňování a shánění všech potřebných dokumentů ke vstupu do USA. Poslední dny řeším spoustu věcí k odletu, abych měla vše v pořádku,“ svěřila se Super.cz Klára Vavrušková, která je v městě Punta Cana.

V přímořském letovisku relaxuje a připravuje se na světovou soutěž krásy. „Na finále a celkově na Miss Universe se stále připravuji. Nicméně před odletem do Dominikánské republiky jsem nevěděla, kam mám skočit dřív, potom se mi let přesunul o 14 dní dříve a byla jsem ze všeho hrozně vyčerpaná. Bylo pro mě tedy velice důležité si trošku psychicky oddychnout, ale mé individuální přípravy pokračují dál,“ svěřila se Vavrušková, která volné chvíle tráví sluněním na pláži.

Modelka je také ráda, že v místě nemusí být úplně sama. „Dny tu se mnou tráví pouze kandidátka z Itálie. Jsem za ni ale hrozně ráda, protože se tu necítím sama,“ dodala Klára Vavrušková, která jeden velký úspěch již zaznamenala a soutěž Česká Miss Essens se jí rozhodla opět vyslat za hranice. V roce 2019 získala titul Miss Earth Water, čímž se stala třetí nejkrásnější ženou planety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám