Hlavní obsah
Článek

Pro focení zamilovaných portrétů k 10. výročí svatby s princem Williamem vévodkyně z Cambridge (42) zvolila modré zavinovací šaty značky Ghost. A není to poprvé. Outfit oblékla i v říjnu 2019 během návštěvy Pákistánu pro setkání s britským vysokým komisařem v Islámábádu.

Ze setkání sice nebyly pořízeny žádné oficiální snímky, ale fotografie se objevila na sociálních sítích. Šaty vyjdou v přepočtu na necelých 6 tisíc korun.

Kate obléká modrou poměrně často. Barvu zvolila například i při focení u příležitosti zásnub s Williamem v listopadu 2010. Šaty jí tehdy ladily se safírovým zásnubním prstenem, který jí William věnoval. Předtím ho jako zásnubní nosila princezna Diana.

Prsten ostatně nechyběl na prstě Kate ani při aktuálním focení. Kromě prstenu ji zdobil také diamantový přívěsek v hodnotě 267 tisíc korun z londýnského klenotnictví Asprey.

Jedním z mnoha důvodů, proč je Kate u lidí tak oblíbená, je její vytříbený vkus. Oděvy vždy volí s respektem k místu či příležitosti, na niž je obléká. Podle stylistů tím dává najevo, že své povinnosti bere vážně. Sympatické je lidem také to, že volí kousky z konfekce dostupné široké veřejnosti, které pak obléká i opakovaně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám