Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálový zpěvák Marian Vojtko se snaží dohlížet na svou životosprávu - nekouří, sportuje a zdravě se stravuje. Vzorně také chodí na preventivní prohlídky, jednu z nich absolvoval v týdnu, kdy šel rovnou také pod skalpel a nevyhnul se několika řezům.

„Nechal jsem si zkontrolovat a vyříznout pihy a mateřská znaménka, která jsem měl na zádech. A moc milá paní doktorka, když si vzala skalpel, se do toho pustila s takovou chutí, že moje záda teď ve výsledku zdobí celkem šest jizev,“ sdělil Super.cz zpěvák, který byl na zákroku ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady.

„Musím říct, že jsem se odhodlával delší dobu, měl jsem trochu obavy, ale nebál jsem se. Vše se dnes stejně posílá na histologii, naštěstí mě paní doktorka uklidnila, že to bude určitě v pořádku,“ dozvěděli jsme od Mariana s tím, že před bílými plášti má velký respekt.

„Myslel jsem, že snesu o trochu víc bolesti, ale zjistil jsem, že můj práh bolesti je skoro na nule. A když jsem spatřil ten nabroušený skalpel, tak jsem tam málem omdlel,“ řekl Vojtko, který se teď musí vyhýbat pobytu na slunci. „Teď se budu muset minimálně 5 týdnů úplně vyhýbat sluníčku. Ale jsem moc rád, že to mám z kůže pryč. A nezapomínejte na preventivní prohlídky,” apeluje závěrem zpěvák, který už se nemůže dočkat otevření divadel a návratu do muzikálů Kat Mydlář nebo Kleopatra v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám