Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Štíbrová (37) je v 8. měsíci těhotenství a těší se na druhého syna. Dlouho si ale myslela, že s partnerem Petrem budou mít holčičku. "Tentokrát mi bylo i zle. Jsem těžká, oteklá a hrozně náladová, psychiku mám trošku nalomenou. Myslela jsem si, že to bude holka, právě proto, že mi bylo víc zle," řekla Super.cz Nikol.

Že bude doma jediná ženská, jí ale vyhovuje. "Je to další chlap do chalupy. Nakonec jsem ráda, budu taková matka pluku, budou o mě chlapi pečovat, vážit si mě. Kluci jsou tak nějak samorosti, holky jsou křehčí na výchovu. Asi bych se v dnešní době o holku hrozně bála," vysvětluje.

Jejího syna Matese milují její fanoušci na Instagramu. Jak sama přiznává, pomalu se ho ale snaží publikovat méně a méně. "Snažím se poslední dobou, aby tam nebyl tak často jako dřív. S tatínkem máme péči půl na půl, tak je tam logicky méně, když není u mě doma. Snažím se ho trošku dávat stranou. A také už je ve věku, kdy už si sám občas řekne, že nechce," dodala Štíbrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám