Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Faris (44) a Chris Pratt (44) přivítali na svět syna Jacka v roce 2012. Narodil se o celých devět týdnů dříve a vážil necelá dvě kila. První měsíc života strávil na jednotce intenzivní péče připojený na přístrojích.

Faris se rozhodla podpořit neziskovou organizaci GAPPS pro prevenci předčasného a mrtvě narozeného dítěte, a pro dobrou věc sdílela doposud nezveřejněný snímek syna po porodu.

„Praskla mi voda uprostřed noci v sedmém měsíci. Spěchali jsme do nemocnice a tam byli schopni pozastavit porod. Zůstala jsem v nemocnici a cílem bylo udržet mě na lůžku aspoň čtyři týdny. Po sedmi dnech jsem ale začala rodit znovu. Nechtěla jsem si to přiznat. S Chrisem jsme se hrozně báli, ale když se Jack narodil, i když byl velmi maličký, byl skvělý,“ popsala zážitek v roce 2015 pro Redbook.

Anna i Chris, který má také desetiměsíční dceru Lylu s druhou manželkou Katherine Schwarzenegger, jsou na synka velmi pyšní, oba o věci otevřeně hovoří a angažují se v charitativní činnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám