Hlavní obsah
Článek

Herečka Sabina Laurinová (51) postelovým scénám příliš neholduje, ale při své profesi se jim zkrátka nevyhne. S kolegou Markem Němcem (42) už jich v seriálu Sestřičky Modrý kód natočili několik. Tentokrát se ale jejich milostné pletky zdály být nekonečné, a to kvůli chybě režiséra a pozdnímu příchodu kolegyně na plac.

V momentě, kdy se seriálový milenecký pár oddává vzrušeným polibkům, zapomněl režisér Vojtěch Moravec vyhlásit „stop“ a líbací scéna proto trvala o poznání déle. „Vojto, tys byl v kině?“ pustil se s nadsázkou do režiséra Marek Němec.

Jenže ani druhá klapka nevyšla podle přestav. Jak je z ukázky patrné, tentokrát se zapomněla herečka Renata Prokopová, která měla do pokoje milenců vtrhnout a jejich postelovou aféru včas zarazit. Nestalo se a herci museli v aktivitě pokračovat.

Zatímco se štáb skvěle bavil a Sabina Laurinová skoro plakala smíchy, Marka situace značně vykolejila. „Ty vo*e, to bylo nekonečný. Tady už mi v určitý okamžik začalo překážet oblečení. Takhle to nechci nechat dojít,“ směje se herec.

Podívejte se na nevydařený záběr v ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám