Hlavní obsah
Článek

Čekat na teplo a plavkové období už se jí dál nechtělo. Eva Čerešňáková (37) zabalila kufry, prstem na mapě projela těch pár míst, kam se dá vycestovat, a odletěla k moři. Cílem její cesty se staly Kanárské ostrovy, přesněji Tenerife, kde si užívá krásné počasí.

„Za současných omezení a možností asi jedna z mála voleb, ale příjemná,“ svěřila se Super.cz Eva. „Dokonce mám pocit, že je tady bezpečněji než v ČR. Všichni jsou opatrnější, respektuji restrikce," dodala modelka, kterási španělský ostrov nemůže vynachválit.

Celé to období pandemie je pro všechny fakt dlouhé. Situaci v ČR a politikaření kolem toho raději nekomentuji, škoda slov. Celý ten rok je další zajímavá životní škola. Průběžně jsem se učila hledat pozitiva i příležitosti, které se mezi těmi všemi omezeními dala najít. A dala. Jen těch zdrojů “positive vibes” výrazně ubylo,“ svěřila se modelka, která je ráda, že po několika měsících mohla vycestovat.

Po životě v lockdownu se dokonce nemusí bát do plavek. Sice cvičení v poslední době prý moc nedala, na její postavě to ale rozhodně vidět není. V růžových bikinách předvedla I. česká vicemiss v roku 2007 figuru, za kterou se rozhodně nemusí stydět. Dokonce se překonala a vběhla do Atlantského oceánu, který ještě rozhodně není nejteplejší.

„Je to trošku chladnější, občas i vítr víc zafouká, až rozcuchá vlasy, ale nic z toho nemůže narušit kouzlo těchto okamžiků, procházek po pláži, tu energii ze slunečních paprsků,“ dodala Čerešňáková, která si během dovolené vyrazila také na výšlap, a to do Národního parku Teide.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám