Hlavní obsah
Článek

Ornella Koktová (31) je již dvanáct dní trojnásobnou maminkou. Pochvaluje si, jak hodný je její třetí potomek, dcera Lilianne. Nebýt toho, zvládala by péči nyní o dost hůře. Obzvlášť proto, že jí krátce po opuštění porodnice začaly velké bolesti. Ornella musela také přestat kojit malou dcerku.

"Po příjezdu domů jsem byla chvíli fit, zhruba tak, jak se po císaři fit být dá. Nicméně pak mi začaly ukrutné bolesti na levé straně břicha v oblasti střev. Nemohla jsem ležet, sedět, otáčet se z boku na bok, vstát, jít na malou. To všechno jsem v bolestech doslova probrečela, a to mě nerozbrečel kvůli bolestem ani jeden porod," prozradila Ornella.

Bolesti byly tak velké, že ji její otec po třech dnech doma odvezl na pohotovost. Tam jí byla zjištěna blokace ve střevech se zánětem. "Nález asi sedm centimetrů. Malá byla velká a po porodu, než se břicho postupně zmenší do původního stavu, mají střeva až moc místa a může dojít k blokaci. Dostala jsem antibiotika, injekci, silné léky proti bolesti," vysvětluje s tím, že bohužel malou dcerku už krmí umělou stravou. "Jestli kojím? Ne," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám