Hlavní obsah
Článek

Lourdes Leon (24) se sice modelingu věnuje už od 13 let, ale drží se po celou dobu více méně v ústraní. Nyní však upoutala pozornost rozhovorem pro magazín Vanity Fair, pro nějž také nafotila sexy snímky v prádle.

V interview dokonce prozradila, že prvním chlapcem, s nímž na škole randila, byl kritiky opěvovaný a mladými dívkami zbožňovaný Timothée Chalamet. S Lourdes chodili na stejnou střední uměleckou školu na Manhattanu. „Velmi si ho vážím, byli jsme pár, byl to můj první kluk,“ přiznala.

Ačkoliv se nejstarší dcera Madonny v mládí věnovala tanci, k hudební tvorbě ji to netáhne. Láká ji ale stříbrné plátno a filmu by se ráda v budoucnu věnovala. Jejím největším snem je zahrát si Matku Terezu.

Prozatím ovšem slaví úspěchy hlavně v modelingu. Před čtyřmi lety zaujala návrhářku Stellu McCartney, které loni také pomohla s kampaní pro Adidas. Kromě jiného je také tváří značky Marc Jacobs a nelze opomenout ani její účast na přehlídce značky Desigual na festivalu Art Basel, kde účinkující na pódiu simulovali orgie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám