Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snowboardista David Horváth (48), který jako jediný přežil pád helikoptéry na Aljašce, ve které zahynul nejbohatší Čech Petr Kellner, prožívá obrovskou radost.

Nejen, že přežil svou vlastní smrt, ale ještě se mu narodil syn! „Tak prožívám toho dost a hlavně dost naplno. Jsou dobré dny a zlé dny. Dnes máme další super den - David - měří 51 centimetrů, váží skoro 4 kilogramy. Oba zdrávi a všichni šťastní, ať žijeme,“ informoval na sociální síti Horváth.

Syn se mu narodil necelý měsíc po tragické nehodě. Společně s Petrem Kellnerem v helikoptéře zemřeli také pilot Zachary Russell, dva průvodci Sean McManamy a Gregory Harms a trenér Benjamin Larochaix.

Skupina se na Aljašku vydala provozovat takzvaný heliskiing, cože je sjíždění kopců na lyžích či snowboardu ve volném terénu, kam je vysadí vrtulník. Bohužel ale došlo k tragické havárii, jejíž příčina se stále vyšetřuje.

Reklama

Další články

Načítám