Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco ostatní muži během lockdownu přibírali, zpěvák Pavel Vítek (61) se naopak rozhodl, že bude hubnout. A daří se mu to. "Zhubnul jsem přesně 6,2 kilogramu. Ještě bych dal rád kilo nebo dvě dolů," řekl Super.cz.

"Já nerad splývám s davem, takže když všichni tloustli, já jsem si řekl, že je čas zhubnout. Ne, já už ta kila navíc cítil i při zpívání. Tak jsem se začal pravidelně hýbat, na mnoho týdnů jsem úplně vysadil alkohol včetně mého milovaného vína a upravil jsem jídelníček. Prostě takové normální věci," míní Pavel, že tohle by mělo zabírat na každého.

Nejvíc mu prý zafungovaly pravidelné procházky v okolí Karlštejna. "Každý den se seberu a jdu minimálně na hodinu nebo hodinu a půl do lesa. Musím ale chodit sám, protože Janis jde pomalým tempem a já jsem spíš taková ta fretka a svůj okruh musím dávat v určitém čase svižnou chůzí," vynechává při zdravotních vycházkách partnera Janise Sidovského.

Pokud jde o stravu, začal vařit low carb. "Člověk se začne víc zamýšlet nad tím, co vlastně jí. Třeba místo rýže, kterou mám moc rád, jsem dal jako přílohu brokolici. Snažím se k vaření vyhledávat věci, které neobsahují cukry. Nemám rád ortodoxní přísné diety, jen jsem rozumně stravu vyvážil a sacharidy z toho eliminoval. Teď už se k nim sice trochu vracím, ale váha zůstává. Tělo si prostě zvykne a najede si na to," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám