Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S naším mikrofonem jsme byli jedni z prvních, kdo mohl herci Karlu Zimovi (52) osobně pogratulovat k zásnubám. Byl sice už jednou ženatý, ale žádost o ruku prožil poprvé. "Ženatý jsem byl sedmnáct let, ale s bývalou manželkou jsme tenhle obyčej trošku obešli. A i ten prstýnek jsem dával poprvé," svěřil Super.cz.

Protože zásnubní prsten vlastnoručně vyrobil z olivového dřeva, zajímalo nás, zda se v tom skrývá nějaká symbolika. "Asi. Měl jsem možnost si vybrat z několika druhů dřeva a ta oliva je hezká, je to tvrdé dřevo, odolá času a jsou na něm taková různá léta," vysvětloval a vlastně si teprve v tu chvíli uvědomil, že to, čím dřevo charakterizoval, opravdu symboliku skrývá.

Ženit se chce Zima až příští rok, protože svatbu chtějí se snoubenkou velkou a má strach, že epidemiologické restrikce by to neumožnily. "Nechceme malou svatbu, máme oba hodně přátel i velké rodiny. Kdyby nám to měl covid nějak stopnout, byla by to škoda," vysvětlil.

Herec ovšem neplánuje jenom svatbu. S novou partnerkou by chtěl i děti, i když sám už má dvacetiletou dceru a sedmnáctiletého syna. "Nebráníme se tomu, necháváme tomu volný průběh a rádi bychom miminko," prozradil.

V našem videu, které vzniklo před natáčením talk show 7 pádů Honzy Dědka, jsme si popovídali i o věkovém rozdílu mezi partnery anebo o tom, čím ho právě o devatenáct let mladší Lucie Kumbárová okouzlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám