Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Leová (32) je z porodnice doma. Moderátorka i s dcerkou Miou včera opustila Ústav péče o matku a dítě v pražském Podolí v doprovodu manžela Leové Martina Košína. V porodnici byla Monika s dcerkou o den déle, protože holčičce byla diagnostikována novorozenecká žloutenka.

Naštěstí je v naprostém pořádku. "Jsme doma. Měli jsme trošku vyšší hodnoty u žloutenky, ale nakonec nás pustili. Máme se krásně," řekla Super.cz čerstvá maminka.

Stejně jako všechna miminka s novorozeneckou žloutenkou, i malá Mia vypadá, jako by už stihla dovolenou u moře. "A já si myslela, že to je její přirozená barva," usmála se Leová, která má tatínka Vietnamce. "Možná chytla barvu v Egyptě, kde jsme byly před porodem s mamkou. Já jsem proti ní sejr," dodala se smíchem.

Malá Mia je zatím celá maminka. "Je to tak. Přijde mi jako totální Asiatka. Jsem strašně zvědavá, jak se vyklube," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám