Hlavní obsah
Článek

Jonathan Bennett (39) známý hlavně jako Aaron z komedie Protivný sprostý holky s Lindsay Lohan v hlavní roli se nedočká veselky ve své vysněné destinaci. Resort v Mexiku, kde se plánovali s partnerem Jaymesem Vaughanem vzít, je totiž odmítl kvůli homosexualitě.

„Když jsme se zasnoubili, majitel nám sdělil, že nám nedovolí se tam vzít, protože jsme gayové a je to proti jeho morálnímu přesvědčení. To byla rána pod pás,“ uvedl v rozhovoru pro magazín The Knot.

„V ten moment nám došlo, že naše svatba není jen o nás. Je o celé LGBTQ+ komunitě. Chceme, aby se o té svatbě mluvilo, a má to důvod.“

Navzdory překážkám si pár našel jinou destinaci, kde svatba homosexuálů nepředstavuje pro nikoho problém. „Jsou z nás nadšení, což je přesně to, co chcete, když organizujete svatbu,“ dodal.

Jaymes požádal Jonathana o ruku v listopadu před zraky celé rodiny a přátel. Detaily chystané svatby sice zatím neprozradili, ale pochlubili se, že si oba nechali vyrobit prsteny, které nyní slouží jako zásnubní a později budou jako snubní.

„Když jste dva chlapi, nemáte nic předepsaného. Věděli jsme, že oba chceme prsteny, abychom mohli ukazovat, že jsme zasnoubeni. Diamant směrem ven znamená zasnoubení. Při obřadu je otočíme diamantem dovnitř, protože můj svět bude krásnější, když v něm budeš navždy,“ uvedl Vaughan směrem k partnerovi.

I když nejspíš půjde o netradiční svatbu, drobné maskulinní detaily prý chybět nebudou. Obřad a oslavy také budou plánovány tak, aby se během nich všichni členové LGBTQ+ komunity cítili dobře, ujistil na závěr Bennett.

Reklama

Další články

Načítám