Hlavní obsah
Článek

Meghan Markle (42) a syn Archie Mountbatten Windsor mluvili s královnou Alžbětou II. (†96) před sobotním pohřbem prince Philipa (†99), cituje zdroj blízký královské rodině magazín People.

Vévodkyně ze Sussexu nemohla manžela Harryho (39) na pohřeb doprovodit, protože je v pokročilém stádiu těhotenství a lékaři jí nedoporučili cestovat. V létě pár očekává narození holčičky. Svou soustrast vyjádřila poslaným věncem s ručně psaným lístkem.

Podle zdroje byla Meghan také denně v kontaktu s Harrym, pro kterého byla prý cesta náročná. „Nechtěl nechat Meghan a Archieho samotné. Meghan ho ale každý den ujišťovala, že je v pořádku, nechtěla, aby se strachoval,“ tvrdí zdroj.

Pravděpodobně kvůli rodině se Harry už odebral zpátky do Kalifornie, i když se nejprve spekulovalo, že zůstane na královniny 95. narozeniny.

Před cestou podle všeho stihl ještě soukromé setkání s bratrem Williamem a otcem Charlesem, s nimiž má údajně napjaté vztahy od té doby, co vyšel rozhovor s Oprah Winfrey, v němž vévodkyně mimo jiné promluvila o myšlenkách na sebevraždu a rasismu v královské rodině.

Do Británie dorazil Harry několik dní před pohřbem a po celou dobu se izoloval ve Frogmore Cottage. Po návratu do USA ho čeká další desetidenní karanténa.

Harry už v minulosti prozradil, že byl s prarodiči v pravidelném kontaktu přes Zoom od té doby, co s manželkou přesídlili. Mohli tak vídat pravnuka Archieho.

Reklama

Další články

Načítám