Hlavní obsah
Článek

Bude čtvrtá svatba? Televizní hvězdička se stále se zvětšujícími a zmenšujícími silikony v poprsí Katie Price (45) byla už po osmé požádána o ruku.

„Řekla jsem ano!“ napsala Katie ke snímku se snoubencem a zásnubním prstenem za 300 tisíc korun na ruce na Instagram. „Je neskutečně osvobozující být s mužem, který se o mě postará, kdybych se rozhodla, že už nebudu pracovat. Miluji ho,“ prozradila OK! Magazínu.

Carl Woods požádal Katie o ruku po necelém roce randění. „Mluvili jsme o tom hodně, takže jsem věděla, že se to chystá udělat, jen jsem nevěděla kdy. Bylo to krásné. Carl nejprve požádal mé rodiče o svolení a také Juniora,“ uvedla Price.

Katie je matkou pěti dětí. Syna Harveyho (18) má ze vztahu s Dwightem Yorkem (s tím nebyla ani zasnoubená a on svého syna od jeho čtyř let neviděl), Juniora (15) a Princess (13) s prvním manželem Peterem Andrem a syna Jetta (7) a dceru Bunny (6) se třetím a zatím posledním manželem Kieranem Haylerem.

Za svou kariéru byla Price zasnoubená už osmkrát, přičemž poprvé už v roce 1996. Většina jejích zásnub skončila rychlým rozchodem. Tak snad se tentokrát opravdu dočká a rozezní se svatební zvony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám