Hlavní obsah
Článek

Veronika Basileiou už podruhé pózovala pro pánský magazín Playboy. Kráska ozdobila dubnovou obálku. Veronika je semifinalistkou Playmate roku 2010 a vítězkou soutěže Miss International Beauty z roku 2011 v Řecku.

Na titulní straně Playboye se na žhavých fotkách objevila už před několika lety. V současné době pracuje v jednom pražském salonu a stále se věnuje modelingu i focení.

„Moc ráda jezdím do Řecka, protože ho beru jako svůj druhý domov a zároveň tam mám práci, tedy focení. Doma se zase ráda věnuji svým dvěma mazlíčkům, buldokům – jeden je anglický, druhy francouzský,“ pochlubila se půvabná modelka.

Veronika zapózovala před objektivem fotografky Alžběty Jungrové. „Na focení jsem se moc těšila. Vlastně jsem nemohla dospat. Jsem moc ráda, že se focení ujala zrovna Alžběta,“ pochvalovala si spolupráci playmate.

Veronika byla na fotkách neskutečně sexy. A má to obrovské štěstí, že má skvělý metabolismus a nemusí tolik řešit diety. „Naštěstí mám neskutečné spalování, takže mi stačí držet pár dní dietu a všechno navíc jde dolů, během několika návštěv ve fitku pak tělo zpevním. V mezidobí si dopřávám, nedávno jsem měla bůček na grilu,“ chlubila se.

V červnu opět plánuje cestu do svého milovaného Řecka. „Mám tam spoustu focení. Bude to asi na delší dobu. Pak se uvidí. Ale toho, že bych neměla co na práci, se fakt nebojím,“ uzavřela hvězda Playboye, který v květnu oslaví 30 let působení v Česku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám