Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hodnocení diváků nové reality show Like House Primu nepotěší. Na otázku položenou na facebookové stránce pořadu „Co říkáte na první návštěvu ve vile Like House?“, jež měla rozproudit diskuzi, se dočkala jen kritiky.

Co je Like House? Reality show divákům představí skupinu sedmi influencerů (jedna soutěžící odstoupila) populárních ze sociálních síti TikTok, Instagram a YouTube, kteří budou po dobu tří měsíců bojovat o diváckou přízeň. Jde o Tomáše Běhounka, Ladu Horovou, Adama Kajumiho, Marii Roseckou, Barboru Stříteskou, Jana Svěceného a Marka Valáška.

V médiích se objevilo srovnání s VyVolenými, soutěžící se totiž nastěhovali do vily u Berouna, kde je pod dohledem kamer čeká plnění úkolů a výzev, jež je mají vytrhnout z jejich komfortní zóny, a potažmo tak odhalit jejich skutečný charakter. Hraje se o půl milionu korun.

„Blbost“, „trapárna“ nebo „absolutní dno“ patří k těm slušnějším komentářům, jimiž diváci pořad po prvním díle ohodnotili. Většina se nedá bez cenzury publikovat. Lidé poukazovali především na monotónní výběr účastníků, navíc známých jen úzké skupině lidí, a neatraktivní obsah.

Například první výzvou byla absence postelí (ve vile byla jen jedna) - soutěžící se tak museli dohodnout, kdo kde bude spát. To je námět, který možná zaujme na sociální síti, ale v televizi?

Na Česko-Slovenské filmové databázi má pořad (v době vydání článku) pouhých 6 %. Dívali jste se na novou reality show? A oslovila vás?

Líbí se vám reality show Like House?
Ano
1,8 %
Ne
25,3 %
Neviděl(a) jsem
72,9 %
Celkem hlasovalo 49525 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám