Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní StarDance zná své účastníky a půjde o pestrou desítku osobností. Divákům se představí herci, zpěváci, ale také sportovci nebo farářka. Parketem je provedou tváře známé z minulých řad. A jmenovitě?

Mezi hvězdami, které tančí, se letos představí herečka Simona Babčáková, herec Pavel Trávníček, zpěvačka Tereza Černochová, herec Zdeněk Godla, bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, herec Jan Cina, herečka Marika Šoposká, zpěvák Mirai Navrátil, bývalý krasobruslař Tomáš Verner a farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká.

Parketem je provedou vítězové předchozích řad Kristýna Coufalová, Veronika Lálová, Lenka Nora Návorková, Dominik Vodička, finalisté Marek Dědík, Michal Necpál a Tereza Prucková Bufková i nováčci posledních řad Adriana Mašková, Robin Ondráček a Martin Prágr. Páry zatím oznámené nebyly.

Novým choreografem se stal Marek Zelinka, večery bude provádět osvědčená dvojice Tereza Kostková a Marek Eben.

Vzhledem k situaci zatím není jasné, zda budou večery probíhat za účasti publika. Momentálně má Česká televize několik scénářů.

„Sledujeme situaci i v zahraničí, například na BBC se soutěž konala loňský podzim bez diváků, změny se týkaly moderace i poroty. My ale stále doufáme v živé publikum, budeme ale pečlivě postupovat podle platných bezpečnostních opatření,“ uvedl ředitel televize Petr Dvořák.

Kdo bude váš favorit?
Simona Babčáková
5,3 %
Pavel Trávníček
2,1 %
Tereza Černochová
2,4 %
Zdeněk Godla
3,5 %
Andrea Sestini Hlaváčková
6,8 %
Jan Cina
29,5 %
Marika Šoposká
12,9 %
Mirai Navrátil
5,9 %
Martina Viktorie Kopecká
19,2 %
Tomáš Verner
12,4 %
Celkem hlasovalo 49492 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám