Hlavní obsah
Článek

Vítězka Miss Czech Republic Denisa Spergerová (23) strávila měsíc v Thajsku na světové soutěži Miss Grand International, kde se umístila v TOP 10 a už zase frnkla do teplých krajů. S přítelem, podnikatelem Viktorem Hajíčkem (38) si užívají v Mexiku.

"Máme se tu skvěle, jsme tu s přítelem na dovolené na 3 týdny. Mexiko byl vždy můj sen, protože je zde mnoho tajemných a zajímavých míst, starobylých památek, jiná mentalita lidí a jiná kuchyně. A jelikož jsme nechtěli pouze ležet u moře, chtěli jsme poznávat tyto neuvěřitelné krásy této země, půjčili jsme si auto a rozhodli jsme se cestovat po pokladech jako Mayské pyramidy, jeskyně Dos Ojos na poloostrove Yucatan, dále historické městečko Merida, Chichén Itzá, Cancún, Tulum," řekla Super.cz Denisa.

Užívají si jeden druhého po více jak měsíčním odloučení, kdy Denisa bojovala o titul světové královny krásy v Thajsku. Tam jí kvůli covidovým opatřením Viktor doprovodit nemohl.

"Je pravda, že ten měsíc byl pro nás s přítelem trochu náročnější, jelikož spolu bydlíme a jsme zvyklí být spolu každý den. Stýskalo se nám po sobě, a tak jsme si to chtěli vynahradit touto krásnou exotickou dovolenou a zároveň oslavit naše roční výročí," usmívá se modelka.

"Mexiko jsem si opravdu zamilovala. Pláže, sluníčko, lidé a příroda. Vše naprosto úžasné. Je to jedna ze zemí, kterou jsem měla v plánu a na svém wish listu. A tak jsem si splnila svůj sen, a proto moc děkuji mému příteli za všechny ty nádherné a nezapomenutelné zážitky, které jsme mohli společně prožít," dodala Spergerová.

Reklama

Další články

Načítám