Hlavní obsah
Článek

Vtělila se již do české hudební legendy Hany Zagorové (†75) či americké divy Lizy Minnelli, objevila se v kůži sexy rapperky Cardi B nebo si zahrála na country zpěváka Billyho Raye Cyruse. Eva Kramerová (30), známější pod pseudonymem Evelyn, v rámci show Tvoja tvar znie povedome oblékla také doposud nejodvážnější kostým při proměně v Jennifer Lopez (54).

Ptali jsme se jí, jak se v kostýmu cítila. „Nahá,“ vyhrkla ze sebe komička, která odstartovala svou kariéru videem, ve kterém se v noci sháněla po živých kunách, jimiž by v Chorvatsku mohla zaplatit.

Kostým v podobě body zdobeného drobnými zrcátky byl skutečně velmi odvážně řešený v oblasti třísel. „Beru to jako součást toho, co se musí. No, mám trošku jinou postavu než nádherná JLo,“ smála se Evelyn, která během show zvládla odzpívat část písně na tyči.

Jaké největší úskalí pro ni měla prezentace písně Waiting For Tonight? „Celé to vystoupení bylo jedno velké úskalí,“ řekla Super.cz sympatická komička a jedním dechem dodala: „Ale ne. Jdu do toho vždycky po hlavě, a co se stane, to se stane.“

Reklama

Další články

Načítám