Hlavní obsah
Článek

První čtvrtinu natáčení v krásném prostředí zámku v Mníšku pod Brdy má za sebou pohádka Tajemství staré bambitky 2, ze které přinášíme první video. Hlavní roli v něm nehrají známí herci Tomáš Klus (37) nebo Ondřej Vetchý (61), ale malá princeznička Johanka v podání Valentýnky Bečkové.

Ta také svoje herecké kolegy s dětskou bezprostředností zhodnotila. Nejdříve krále Tomáše Kluse jako svého tatínka. "On je vtipnej, dělá si z nás legraci a do textů si trošku něco přidává," prozradila Valentýnka. "Ondra Vetchý je výborný herec a výborný děda. Kamarád," získala během krátké doby hezký vztah i k této herecké ikoně, která si zopakuje svoji roli hrnčíře Karaby.

„Johanka je tím, kdo všechny spojuje, protože rodina je to nejdůležitější, a nejen v našem pohádkovém příběhu,“ vysvětluje režisér Ivo Macharáček. A jak dodává Tomáš Klus o filmovém štábu: „Nejdůležitější je ta parta, co není vidět, a ta je skvělá!“

Kromě starých známých v pohádce uvidíme i nové postavy, jako je Veronika Khek Kubařová (36) v roli královny Julie, Markéta Plánková (45) se objeví jako její komorná Hermína. Novou posilou je také Václav Noid Bárta (43), který hraje podkoního Václava a složil i filmové písničky.

Reklama

Další články

Načítám