Hlavní obsah
Článek

Nejstarší z klanu Kardashian-Jenner Kourtney (44) oslavila 42. narozeniny a rodina, fanoušci i slavné osobnosti ji zahrnuli gratulacemi. Nejlepším dárkem pro sexy televizní hvězdu je nejspíš její nový partner Travis Barker (45).

Bubeník americké punkové kapely Blink-182 se na sociální síti nedržel zpátky a popřál Kourtney sérií pikantních snímků. Podělil se hned o několik muchlovacích fotek, záběr na nohy Kourtney nebo peprné video, na němž mu Kourtney olizuje palec.

„Ku*evsky tě miluju. Jsi požehnáním pro tento svět, všechno nejlepší,“ označil přítelkyni v příspěvku. Hvězdná dvojice je spojována od ledna a už nějakou dobu se láskou netají ani na sociálních sítích. Travis, který je velkým milovníkem tetování, si už dokonce nechal vytetovat jméno Kourtney.

S Barkerem se Kardashian prý přátelí léta, byli navíc sousedé. On sám je dvojnásobným otcem a často je dvojici vidět při společných chvilkách s dětmi. Kourtney je trojnásobná maminka.

Kourtney štěstí v lásce doposud příliš nepřálo. Po desetiletém vztahu s otcem svých dětí, podnikatelem Scottem Disickem, naposledy randila s výrazně mladším modelem Younesem Bendjimou.

Barker byl v minulosti ženatý dvakrát. Po delší době má Kourtney partnera, který je starší než ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám