Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po skončení rozloučení s princem Philipem se královská rodina sešla u východu z windsorské kaple sv. Jiří. Nedaleko stály připravené vozy, které měly truchlící rozvézt. Odjela však jen královna Alžběta II. Ostatní šli, jak uvedl britský Daily Mail - na popud prince Charlese (75), pěšky.

Svou limuzínu poslal princ Charles pryč a ostatní jej z Windsoru následovali. V průvodu šli Charles s Camillou, princové Andrew a Edward s rodinami, vévodkyně Kate a samozřejmě princové William a Harry.

Ti si poté, co se Kate připojila k jiným příbuzným, začali povídat, na ožehavá témata posledních týdnů ale vzhledem k situaci nejspíš nedošlo. Britové přesto Charlesovo gesto, jímž bratry poslal na cestu bok po boku, komentují jako „mistrovský tah“ a spekulují, zda napomůže k jejich usmíření.

Do Velké Británie se Harry vrátil po víc než roce v USA. Přicestoval v tichosti, z letiště se okamžitě odebral do povinné karantény.

Podle informací jej před návratem do Kalifornie za rodinou, těhotnou manželkou Meghan a synem Archiem, čeká ještě jedna „procházka“, a to s otcem kolem hradu Windsor. Budoucí král by podle zdrojů z paláce se synem rád strávil nějaký čas o samotě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám