Hlavní obsah
Článek

Známý fotograf Tomáš Třeštík (42) nedávno vydal svou knižní prvotinu s názvem Po povrchu, kde mimo jiné popisuje i své seznámení s manželkou, spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (42). Tu si vzal jen půl roku po seznámení. Manželství, ze kterého mají dvě děti, ale bohužel po devíti letech nevydrželo.

Třeštík oznámil, že se s Radkou rozešli. „Rád bych předešel případným nedorozuměním a množícím se spekulacím, jak už si většina z vás stejně všimla. S Radkou už dlouhou dobu netvoříme pár. Jsme bohužel natolik rozdílní, že si další společnou partnerskou cestu životem v tuto chvíli prostě neumíme představit,“ napsal Třeštík.

Tomáš Třeštík pozval Super.cz k sobě domů.

Ten ve své knize přiznal, že ho před lety jako první oslovila Radka. „Napsala mi sama od sebe na Facebooku, žádný překlepy, četla, psala blog, právnička. Krásná, chytrá a šikovná holka, co uběhla půlmaraton, a ještě jí to u toho slušelo. Když jsem viděl fotku, jak se před během protahuje u mostu někde v Ústí nad Labem, se závodním číslem připlým přes prsa, měl jsem jasno,“ zasnil se v knize syn známé dokumentaristky Heleny Třeštíkové a architekta a spisovatele Michaela Třeštíka.

S manželkou prý rozchod proběhl v poklidu. „Rozcházíme se v dobrém bez velkých emocí, zůstáváme dál přáteli a samozřejmě milujícími rodiči našich bezva dětí. Není důvod smutnit, smutné by bylo setrvávat v něčem, co nás dlouhodobě nedělá šťastnými,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám