Hlavní obsah
Článek

Herečka Lenka Kořínková (68) je známá tím, že se zajímá o zdravý životní styl. Vydala několik knih o zdravé výživě a netají se tím, že se udržuje ve formě dělenou stravou. Dalo by se předpokládat, že v kuchyni bude jako ryba ve vodě a potěší ji, že divákům pořadu Prostřeno! předá své osvědčené tipy z kuchyně. Jenže jak se ukázalo, vaření pro herečku není tak úplně koníčkem.

„Já vůbec nevařím, nedělám žádné domácí práce, nic,“ nechala se slyšet na kameru. „Mě to nebaví, takže jsem si zařídila život tak, že to nedělám,“ vysvětluje herečka, která se v pořadu neobjevila poprvé. Soutěžila už v roce 2012 ve speciálu VIP Prostřeno.

Svérázná Lenka se u plotny při přípravě dýňové polévky dokonce rozčílí. „Nevím, proč to nejde, už mě to nebaví. Tak to tady může jít někdo dodělat, ne? Já to musím dělat sama... Vždyť vidíte, jak mi to nejde, proboha,“ spustila zřejmě na někoho ze štábu.

Nakonec se začne dovolávat pomoci asistentů, což je podle jejích slov na jiných místech a zřejmě v jiných pořadech samozřejmostí. „To jsou blbosti, všude na světě na to mají asistenty,“ pokračuje v hořekování herečka známá z filmů Holky z porcelánu nebo Léto s kovbojem.

Podívejte se na videoukázku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám