Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po spekulacích o zrušených zásnubách, krizi a snaze ji zažehnat je se vztahem Jennifer Lopez (54) a Alexe Rodrigueze opravdu konec. Dnes už bývalí snoubenci to oznámili v prohlášení pro Today.

„Uvědomili jsme si, že nám to klape lépe jako přátelům, a těšíme se, že jimi zůstaneme. Nadále budeme spolupracovat a podporovat se ve společných obchodech a projektech,“ uvedla dvojice a vzájemně si popřála jen to nejlepší.

„Děkujeme všem, kteří s námi sdíleli laskavá slova a podporovali nás,“ uzavřeli s tím, že to je k věci jejich poslední komentář.

Oznámení přišlo měsíc potom, co se objevily první spekulace o rozchodu. Ty ale pár obratem vyvrátil. Později přiznali, že vztah skřípe a snaží se na něm zapracovat. Zjevně se ale nezadařilo.

Lopez a Rodriguez se zasnoubili v březnu 2019 a na loňský rok plánovanou veselku jim překazila pandemie koronaviru. Několikrát svatbu posouvali, nakonec se jí ale vůbec nedočkali.

Jennifer byla zasnoubená pětkrát a u oltáře stanula třikrát. Zásnuby s Rodriguezem jsou už druhé, které jí nevyšly. Zasnoubení s Benem Affleckem v roce 2002 také nakonec skončilo rozchodem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám