Hlavní obsah
Článek

Radek (32) z televizní show Svatba na první pohled sice v populárním pořadu štěstí v lásce nenašel, ač se mu vybraná nevěsta Simona (30) moc líbila, ale po skončení pořadu dlouho sám nezůstal. Před pár měsíci ho okouzlila devatenáctiletá blondýnka Klára, která je typově podobná právě Simoně.

Citlivý sympaťák už s Klárou i bydlí, Radek dokonce své milé píše básně, jimiž se chlubí na sociální síti.

„Básně jsem psal už kdysi na střední škole, pak jsem to nějak opustil a teď po letech jsem se k tomu vrátil a baví mě to. Pokud se to líbí i lidem kolem, jsem jenom rád. Ale hlavně píši pro svoji zábavu a uspokojení uměleckých ambicí,“ řekl Super.cz Radek.

Ten se loni ženil v rámci televizní show, sňatek ale nebyl oficiální. Opravdové svatbě s Klárou by se časem nebránil, ač ještě není v plánu.

„Svatbu aktuálně nechystám, ale do budoucna bych se určitě nebránil náš svazek stvrdit u oltáře. Mám už i vymyšleno, kdy a kde ji požádám o ruku,“ prozradil.

Radek teď prožívá krásné životní období. Radost mu dělá přítelkyně i jeho oblíbené sportovní kluby.

„Daří se mi skvěle, s přítelkyní všechno běží suprově. Počasí snad už také bude jen lepší. A obchody a restaurace se pomalu začínají otevírat. Už se těším na teplé počasí, a až někam vyrazíme na výlet. I Slavia a Kladno mi dělají radost ve fotbale, respektive hokeji. Jsem teď v příjemné životní fázi,“ uzavřel s úsměvem optimista Radek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám