Hlavní obsah
Článek

Nedávno jsme jako první informovali o tom, že italský kuchař a podnikatel Emanuele Ridi (50) byl se středně těžkým průběhem covidu hospitalizován. Naštěstí se jeho stav po 10 dnech na lůžku zlepšil a bývalý účastník StarDance je zpátky doma, u své přítelkyně Sáry. Ta nám také prozradila, jak se Emanuele cítí.

„Je stále hodně unavený a bude na sebe muset dávat pozor. Ale to nejhorší máme snad za sebou,“ řekla Super.cz sympatická brunetka. V nemocnicích jsou kvůli koronaviru zakázané veškeré návštěvy pacientů, takže svou lásku 10 dní neviděla. Snažila se partnerovi alespoň zpříjemnit hospitalizaci nějakou milou pozorností.

„Pobyt v nemocnici za těchto zpřísněných podmínek bez návštěv nám pomohl zvládnout hlavně telefon a videohovory. Bylo možné posílat i balíčky s ovocem, sušenkami a tak dále, takže jsem se snažila, aby mu tam každý druhý den přišlo něco dobrého,“ prozradila dále Sára.

Přestože nemoc doprovázená horečkou a oboustranným zápalem plic kuchaře zmohla a v nemocnici dle svých slov nechal 6 kilo váhy, blýská se na lepší časy a oba doufají, že mu bude v domácí péči jen lépe. „Jsem moc ráda, že už jsme zase spolu doma a postupně z nás ten strach a stres odpadává. Manu je bojovník, jsem na něj pyšná,“ dodává hrdě partnerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám